MyChart - Kirjautumissivu | Trend Repository (2024)

Articles

On 25 marraskuun, 2021 by admin

Edward-Elmhurst Health, DuPage Medical Group ja tietyt riippumattomat ”Connect”-lääkärit (yhdessä ”palveluntarjoajat”) tarjoavat yhdessä MyChartin , suojatun verkkoympäristön, jossa potilaat voivat käyttää sähköisiä potilastietojaan ja jakaa terveystietoja. Mielestämme on tärkeää, että tiedät, miten käsittelemme Internetin kautta välittämiämme tietoja. Tässä Ehtojen & ehtojen selosteessa esitellään käytäntöjämme ja suhtautumistamme oikeuteesi yksityisyyteen. Pidätämme oikeuden peruuttaa käyttöoikeuden milloin tahansa mistä tahansa syystä.

Vastaus sähköiseen viestintään – Palveluntarjoajanasi pyrimme parhaan kykymme mukaan vastaamaan ajoissa sähköisiin tiedusteluihin, mutta sinun tulisi varata vähintään kaksi (2) arkipäivää vastauksen saamiseen. Näin ollen välitöntä hoitoa vaativia hätätilanteita ei tulisi lähettää sähköisesti.Jos luulet, että kyseessä on lääketieteellinen tai psykiatrinen hätätilanne, soita välittömästi hätänumeroon tai lääkärillesi.

Lääkärin vastaanotot ja klinikat pystyvät vastaamaan sähköisiin viesteihin vain sinun, potilaan, antamien tietojen perusteella. Jos annettuja tietoja ei ole riittävästi, emme pysty tarjoamaan tarkkoja ja luotettavia palveluja.

Web-sivustolinkit – MyChart saattaa tarjota linkkejä asiaan liittyville lääketieteellisille verkkosivustoille, joita palveluntarjoajasi ei hallinnoi. Nämä verkkosivulinkit ovat vain tiedotustarkoituksessa. Palveluntarjoajasi ei tue eikä ole tarkistanut näillä verkkosivustoilla olevien/näillä sivustoilla olevien tietojen paikkansapitävyyttä, eikä sinun tule luottaa mihinkään sivustoilla oleviin tietoihin hoitoa tai diagnoosia varten.

Minor Eligibility – Henkilökohtaisen tilin pyytämisen edellytyksenä on, että henkilö on vähintään 18-vuotias. Alaikäiset lapset eivät ole oikeutettuja osallistumaan MyChart-palveluihin. Alaikäisten lasten vanhemmat tai huoltajat voivat pyytää pääsyä alaikäisen lapsen tiliin täyttämällä MyChart Child Proxy -lomakkeen. Osavaltion ja liittovaltion lainsäädännön mukaan on olemassa tietyntyyppisiä lääketieteellisiä tietoja, joita vähintään 12-vuotiaan alaikäisen potilaan vanhempi tai huoltaja ei saa tarkastella ilman alaikäisen potilaan suostumusta. Näiden vaatimusten vuoksi voimme tarjota vain rajoitetusti palveluja tähän ikäryhmään kuuluvien alaikäisten potilaiden vanhemmille.

Valtakirjan käyttöoikeus – Alaikäisen lapsen vanhempi tai laillinen huoltaja, joka ei ole täyttänyt 17. ikävuottaan, voi pyytää valtakirjan käyttöoikeutta alaikäisen lapsen MyChart-tiliin täyttämällä asianmukaisen valtakirjan käyttöoikeutta koskevan suostumuslomakkeen ja lähettämällä sen lomakkeessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Tällainen käyttöoikeus myönnetään vain osapuolille, joilla on MyChart-tilin haltijan vanhempien oikeudet tai laillinen huoltajuus, ja vain siinä määrin kuin valtakirjan käyttöoikeutta pyytävä osapuoli voi osoittaa laillisen oikeuden tilinhaltijan lääketieteellisiin tietoihin. Jos valtakirjanhaltijan laillinen suhde tilinhaltijaan muuttuu, valtakirjanhaltijan on ilmoitettava asiasta välittömästi lääkärin vastaanotolle tai klinikalle soittamalla suoraan lääkärin vastaanotolle tai klinikalle tai lähettämällä kirjallinen ilmoitus HIM-osastolle.

Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden peruuttaa valtakirjan käyttöoikeuden milloin tahansa mistä tahansa syystä.

18-vuotiaat tai sitä vanhemmat yksityishenkilöt voivat pyytää valtakirjan käyttöoikeutta MyChart-tiliinsä toiselle yksityishenkilölle täyttämällä asianmukaisen valtakirjan käyttöoikeutta koskevan suostumuslomakkeen ja lähettämällä sen palveluntarjoajalle. MyChart-tili aktivoidaan sekä valtuutetulle että tilinhaltijalle.

Sähköpostin tietosuoja – MyChartin käyttäjänä sinun tulee olla tietoinen siitä, että sinulle ilmoitetaan sähköpostit*e, kun MyChartissa on nähtävillä uusia lääketieteellisiä tietoja. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa henkilö, jolla on pääsy sähköpostiisi, voi nähdä tämän ilmoituksen. Näitä voivat olla perheenjäsenesi, työnantajasi tai kuka tahansa muu, jolla on pääsy sähköpostitiliisi. Vaikka mitään yksityisiä lääketieteellisiä tietoja ei lähetetä, ilmoitus siitä, että uusia lääketieteellisiä tietoja on saatavilla MyChartin kautta, voi sisältää tietoja, joita et halua muiden tietävän. Näin ollen sinun tulisi ottaa tämä huomioon antaessasi sähköpostiosoitteen tai käyttäessäsi MyChartia.

Tiedäthän, että jos lähetät meille viestin MyChartin kautta, se voidaan jakaa palveluntarjoajasi henkilökunnalle, joka avustaa lääkäriä lääketieteellisen hoitosi antamisessa. MyChartissa olevat luottamukselliset lääketieteelliset tietosi ovat vain asianmukaisen henkilökunnan saatavilla.

Tekstiviesti-/SMS-ilmoitukset -Osallistuviin operaattoreihin kuuluvat AT&T, T-Mobile®, Verizon Wireless, Sprint, Boost, U.S. Cellular®, MetroPCS, Virgin Mobile ja Cricket.

  1. Auttaaksesi tekstiviestillä ”HELP”-tekstiviestiä numeroon 34070 tai sähköpostia osoitteeseen [emailprotected] tai ota yhteyttä lähettämällä viestiä täällä.
  2. Tilauksen peruuttamiseksi voit lähettää tekstiviestin ”STOP” numeroon 34070 milloin tahansa.
  3. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä EEH:n numeroon 1-630-527-5070 tai DMG:n numeroon 1-855-269-2427.
  4. Viesti- ja datahintoja voidaan soveltaa.
  5. Viestien taajuus vaihtelee
  6. SMS-tekstiviestit on tarkoitettu parhaaseen mahdolliseen viestintään, ja ne ovat vain yksi osa Edward-Elmhurst Health & DuPage Medical Groupin viestintäjärjestelmiä.
  7. SMS-tekstiviesti-ilmoitukset saattavat viivästyä tai jäädä saapumatta alueellisten hätätilanteiden aikana tai muina aikoina, jolloin viestiliikennettä on paljon.
  8. Kolmannet osapuolet voivat lähettää tekstiviestejä, jotka on naamioitu Edward-Elmhurst Health/DuPage Medical -yhtymän hälytyksiksi, ja siksi sinua kehotetaan tarkistamaan itsenäisesti minkä tahansa vastaanottamasi viestin aitous.
  9. SMS-tekstiviestien tilausten toimitus ei ole aina ennustettavissa.
  10. Langattomat operaattorit eivät ole vastuussa viivästyneistä tai toimittamatta jääneistä viesteistä.
  11. SMS-tekstiviesti-ilmoitukset Edward-Elmhurst Health & DuPage Medical Groupilta esitetään mobiililaitteessasi samalla tavalla kuin muutkin tekstiviestit.

Turva ja luottamuksellisuus -Palveluntarjoajat myöntävät MyChart-järjestelmään tallennetuille lääketieteellisille tiedoille saman luottamuksellisuusasteen kuin mitä annetaan mille tahansa muullekin tallennetulle lääketieteelliselle tiedolle. Olemme sitoutuneet suojelemaan lääketieteellisten tietojesi luottamuksellisuutta. Rajoitamme työntekijöidemme pääsyä ja mahdollisuutta syöttää tai tarkastella tietoja sen mukaan, mikä on heidän tehtävänsä hoidossasi. Tietojesi suojaamiseksi käytetään lisäksi palomuureja, salasanoja, salausta ja kirjausketjuja. Tunnistamme luovutetut tietueet ja merkitsemme käytön ajankohdan ja päivämäärän aina, kun käytät MyChartia. Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin, jotta kaikki MyChart-kävijöiltä saadut tiedot olisivat mahdollisimman turvallisia luvattomalta pääsyltä ja käytöltä.

Muuhun kuin yleiseen tietojen katseluun MyChartia on käytettävä SSL (Secure Sockets Layer) -yhteensopivalla selaimella. Voit todeta, oletko todella yhteydessä MyChartiin, tarkastelemalla digitaalista sertifikaattia. Tämä varmenne todentaa yhteyden Providers-palvelimen julkisen avaimen ja palvelimen tunnisteen välillä.

Käyttäjätunnukset ja salasanat tarjoavat kaksi todentamiskerrosta, ja ne tallennetaan salattuun tietokantaan, joka on eristetty Internetistä. MyChart-käyttäjänä sinun tehtäväsi lääketieteellisten tietojesi turvallisuuden ylläpitämisessä on: 1) vaihda salasanasi säännöllisesti ja 2) pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi luottamuksellisina. Jos jaat MyChart-tunnuksesi ja salasanasi toisen henkilön kanssa, tämä henkilö voi nähdä sinun tai lapsesi terveystietoja sekä sellaisten henkilöiden terveystietoja, jotka ovat valtuuttaneet sinut MyChart-valtuutetuksi. On sinun vastuullasi valita luottamuksellinen salasana, säilyttää salasanasi turvallisesti ja vaihtaa salasanasi, jos uskot, että se on vaarantunut jollakin tavalla.

Pääsy tietoihin, jotka eivät sisälly MyChartiin -MyChart on tarkoitettu luottamuksellisten lääketieteellisten tietojen turvalliseksi verkkolähteeksi. Se sisältää valikoituja, rajoitettuja lääketieteellisiä tietoja potilaan potilastiedoista, eikä se vastaa potilastietojen koko sisältöä. Täydellisen paperikopion potilaskertomuksesta voi pyytää potilaan lääkärin vastaanotolta tai klinikalta.

Yleiset käyttöehdot -Toimintojasi MyChartissa saatetaan seurata tietokonetarkastuksen avulla, ja tekemistäsi merkinnöistä voi tulla osa potilaan potilaskertomusta. Palveluntarjoajat antavat MyChartin käyttöoikeuden potilaillemme mukavuussyistä, ja meillä on oikeus poistaa MyChartin käyttöoikeus käytöstä milloin tahansa mistä tahansa syystä.

MyChartin käyttö on vapaaehtoista, eikä sinua vaadita käyttämään MyChartia tai valtuuttamaan MyChart-valtuutettua.

Sopiminen -Hyväksymällä nämä käyttöehdot ja -ehdot vahvistat lukeneesi ja ymmärtäneesi nämä tiedot ja hyväksyväsi niiden ehdot.

>

Vastaa

MyChart - Kirjautumissivu | Trend Repository (2024)

References

Top Articles
‘Lord of the Rings: The Rings of Power’ Season 2: Everything We Know So Far
Number Sets Finder/Checker ℕ,ℤ,ℚ,ℝ,ℂ - N Z Q R C - Online Calculator
Sprinter Tyrone's Unblocked Games
The UPS Store | Ship & Print Here > 400 West Broadway
His Lost Lycan Luna Chapter 5
Craigslist Portales
BULLETIN OF ANIMAL HEALTH AND PRODUCTION IN AFRICA
Computer Repair Tryon North Carolina
The Best English Movie Theaters In Germany [Ultimate Guide]
Craigslist Cars And Trucks Buffalo Ny
Rochester Ny Missed Connections
Violent Night Showtimes Near Amc Fashion Valley 18
Alaska Bücher in der richtigen Reihenfolge
Used Wood Cook Stoves For Sale Craigslist
Immediate Action Pathfinder
Pvschools Infinite Campus
Illinois Gun Shows 2022
Find Such That The Following Matrix Is Singular.
Transfer and Pay with Wells Fargo Online®
1-833-955-4522
Prestige Home Designs By American Furniture Galleries
3S Bivy Cover 2D Gen
If you bought Canned or Pouched Tuna between June 1, 2011 and July 1, 2015, you may qualify to get cash from class action settlements totaling $152.2 million
Pecos Valley Sunland Park Menu
Woodmont Place At Palmer Resident Portal
Craigslist Northfield Vt
Company History - Horizon NJ Health
Menus - Sea Level Oyster Bar - NBPT
Minnick Funeral Home West Point Nebraska
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Pensacola Tattoo Studio 2 Reviews
Cable Cove Whale Watching
Where to eat: the 50 best restaurants in Freiburg im Breisgau
Landing Page Winn Dixie
How to Get Into UCLA: Admissions Stats + Tips
Metro 72 Hour Extension 2022
Search All of Craigslist: A Comprehensive Guide - First Republic Craigslist
Seven Rotten Tomatoes
Bill Manser Net Worth
Saline Inmate Roster
Strange World Showtimes Near Century Stadium 25 And Xd
Cvs Coit And Alpha
Stitch And Angel Tattoo Black And White
Keci News
Hello – Cornerstone Chapel
City Of Irving Tx Jail In-Custody List
Rheumatoid Arthritis Statpearls
Craigslist Psl
Otter Bustr
Bellin Employee Portal
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 6497

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.